Tips, fakta och vägledning om skor

Johanssons skor - fakta och tips

Johanssons skor AB är en etablerad butikskedja i Göteborg. Skorna håller måttet vad gäller kvalitet och pris, men företaget erbjuder inte onlineshopping.

Johannsson är ett av Sveriges vanligaste namn – även när man talar om skor. Johansson skor – en butikskedja som etablerat sig i Göteborgstrakten - har i skrivande stund åtta butiker i Göteborg, Bohuslän och Västergötland. Tre av dessa ligger i centrala Göteborg och är öppna alla dagar, medan de övriga är belägna enligt nedan:

  • Backaplan (Swedenborgsgatan). Öppettider: vardagar 10-19, lördagar 10 – 16 och söndagar 11 -16.
  • Kungsmässan (Kungsbacka). Öppettider: vardagar 10-19, lördagar 10 – 16 och söndagar 11 -16).
  • Partille. Öppettider: vardagar 10-20, lördagar 10 – 18 och söndagar 10 -18).
  • Frölunda torg. Öppettider: vardagar 10-19, lördagar 10 – 16 och söndagar 11 -16.
  • Olskroken. Öppettider: vardagar 9.30 – 18.30, lördagar 9.30 -15. Söndagar stängt.

Prisvärda skor från Johansson

Johanssons skor är en återförsäljare av kända märken som Björn Borg, Ecco, Converse, Vagabond och Diesel. Kollektionen är uppdelad i damskor, herrskor, barnskor och streetskor. På hemsidan finns även en särskild kollektion omfattande nyheter och senaste mode inom skovärlden. Denna uppdateras regelbundet.

Johanssons skor enbart tillgängliga i butik

Johanssons skor är en butikskedja som erbjuder en utvald kollektion. Prissättningen är tämligen angenäm och servicenivån brukar hålla måttet. Nackdelen med Johansson skor är emellertid att skorna enbart kan köpas i de fysiska skobutikerna. Du som bor i andra delar av landet – och gärna vill ha ett par skor från Johansson – kan således inte beställa via nätet.