Tips, fakta och vägledning om skor

Vagabond skor - fakta och tips

Vagabond skor är kända för sin kvalitet och hållbarhet. Produktutbudet i sin helhet finns ute på nätet. Fraktkostnaderna är överkomliga och leveranstiden överskrider inte 3-5 arbetsdagar.

Vagabond grundades i revolutionära tider på 1960-talet. Men Vagabonds revolution är unik i ett avseende – den har hållit i sig under många årtionden. Vagabond skor kan köpas i flera butiker i Sverige – hos olika återförsäljare av skor. Även på mindre orter som Motala och Vilhelmina finns skor från Vagabond att tillgå. En fullständig förteckning av återförsäljare finns på vagabonds hemsida.

Vagabond skor online

Vagabonds produktutbud finns tillgängligt på nätet - Vagabond skor har en välutvecklad hemsida med möjlighet att handla online. Fraktkostnaden inom Sverige är 39 SEK och leveranstiden är 3-5 arbetsdagar inom landet. Du som bor i Finland har samma leveranstid, men måste betala 8 EURO för fraktkostnaderna.

Du som köper Vagabond skor på nätet kan notera att storlekarna är märkta i EU-storlekar och storlekar avsedda för Storbritannien. Du bör naturligtvis rätta dig efter EU-storlekarna.

Några ytterligare fördelar med Vagabond skor och onlineköp är följande:

  • Företaget erbjuder fri returrätt inom 14 dagar – förutsatt att varan returneras i obruten förpackning.
  • Du behöver inte vara registrerad användare för att köpa Vagabond skor på nätet. Däremot måste du vara över 18 år för att handla skor på nätet (denna åldersgräns gäller naturligtvis inte i butik). Betalning sker avgiftsfritt t.ex. med bankkort.