Tips, fakta och vägledning om skor

Nilson skor - fakta och tips

Nilson skor erbjuder ett klassiskt utbud av märkesskor och medelmåttiga bruksskor. Samtliga skor är trendiga och tidsenliga - även de billigare varianterna håller alltid måttet.

Nilson skor group– inte Nilsson skor – är en ansedd återförsäljare av populära skor av klassiska modeller. Utbudet omfattar alltifrån medeldyra till dyra exklusiva skor – såväl herrskor som damskor finns i sortimentet. Nilsons skor finns online – priserna på nätet är i princip desamma som i butik – och du som bor långt ute på landet tjänar stort genom att köpa Nilson skor på nätet - trots en liten merkostnad för frakt. För dig som däremot föredrar vanlig butik, finns Nilson skor i de tre storstäderna samt i de flesta svenska städer med över hundra tusen invånare. Skorna säljs även i butiker i Finland, Danmark och Norge.

Nätet största återförsäljaren av Nilson skor

De flesta skor från Nilson säljs online. I övrigt finns Nilsons produktutbud i butiker med följande namn:

  • NILSON SHOES
  • Radical sports
  • Jerns

Priserna kan variera något mellan de olika kedjorna, men produktutbudet är oftast detsamma. För den som vill veta priset i förväg rekommenderas nätköp – storlekarna är utmätta efter EU-standard och du som har en normalformad fot gör en trygg affär på nätet.